nedeľa 14. januára 2018

"Zdravé" trendy v podaní Gwyneth Paltrow

Už neraz sa mi stalo, že som na nete natrafila na niečo, z čoho mi vyliezali oči z jamôk a s otvorenými ústami som len nemo civela na monitor/displej. Popravde sa mi to v poslednej dobe stáva akosi často, naposledy (ak nerátam dnes) pred pár dňami, keď som natrafila na termín "raw water". Tak som sa dozvedela, že lepšie ako z kohútika, je piť z rieky alebo kaluže, čo máte bližšie. Kvôli zdraviu, lebo chémia v minerálke vás môže pokojne aj zabiť.


Dnes som sa rozhodla zosumarizovať pre vás cenné rady do života, pochádzajúce z lifestylového blogu Goop herečky Gwyneth Paltrow. Ako Iron Manova priateľka dokonalá, reálne však...No posúďte sami.


K najväčšiemu facepalmu som sa dopracovala, keď som si prečítala, že pre ženské rozmnožovacie orgány je veľmi prospešný nefritový kameň. Bohužiaľ, nie iba kukanie naň, ale vkladanie dovnútra, aby bezprostredný kontakt mohol svoju prácu odviesť na 100%. Takže ak náhodou trpíte nejakými nešvármi gynekologického charakteru, v žiadnom prípade nechoďte za doktorom, kúpte si nefrit, postavte mu oltár, z vkladania spravte rituál a budete zdravá ako rybička!
Ak však chcete byť aj zdravá aj šťastná, musíte zainvestovať do špeciálneho naparovacieho trónu - para vám napraví hormóny a vy sa z ukričanej beštie razom zmeníte na pradúce mačiatko. Len škoda, že to nedočiahne aj na mozgové bunky, i keď je dosť možné, že už by nebolo čo naprávať.


Pozor však na vodu, z ktorej budete "vyrábať" paru - voda má totiž city tiež! Je gwynethovsky preukázané, že ak vode šuškáte "nenávidím ťa", urazí sa a prestane pod mikroskopom kryštalizovať. A asi vás uhryzne zvnútra alebo čo. Ale ak vode láskyplne poviete, že ju máte rád/a, stane sa opak a vy budete môcť pozorovať dokonalé kryštáliky. Aký to má vplyv na zdravie neviem, asi jedine nesporne blahobytný.
Z fondu zlatých rád som vybrala aj jednu trochu bolestivú, aby nebolo všetko také jednoduché - ak sa chcete zbaviť zápalu, prípadne jaziev, opäť serte na doktora a zvoľte prírodnú metódu - nechajte sa poštípať včelou!  Nič neprikladať, iba trpieť, ak ste alergickí, tak nebáť sa smrti - a jazva zmizne! Sama Gwyn odporúča všetkými desiatimi.


Na záver ešte pár odporúčaní:
1. ženy, nenoste kosticové podprsenky - dostanete rakovinu!
2. všetci pravidelne podstupujte kolonoskopiu - jedine tak naozaj zbavíte svoje telo škodlivín!
3. ak chcete, aby sa do vás ktokoľvek zamiloval - nasypte mu/jej do jedla semienka granátového jablka!
4. v zime sa udržujte v teple pomocou vhodného oblečenia a horúcich nápojov!
5. pri facepalme pozor na modriny a ak máte v ruke pero ako ja, pozor na oči!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára